26
Vin, Apr

sursă foto: gorjeanul.ro

Eveniment

Persoane reținute de către polițiștii brașoveni.

1. „Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

În fapt, la data de 11 octombrie 2020, în jurul orei 14.40, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale, amplasată pe raza municipiului Brașov, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras bunuri din incinta acesteia, ocolind zona caselor de marcat, fără a achita contravaloarea lor.

Persoana în cauză a fost identificată de către polițiști ca fiind un bărbat, în vârstă de 64 ani, din județul Covasna.

Prejudiciul creat, a fost recuperat în totalitate și restituit societății în cauză.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. „

 

2. „Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și complicitate la furt.

În fapt, la data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 19,00, polițiștii au fost sesizați de către personalul de pază al unei societăți comerciale din municipiul Brașov, cu privire la faptul că două persoane necunoscute au sustras mai multe produse in interiorul societății în cauză.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 43 ani din județul Botoșani, cu complicitattea unui alt bărbat în vârstă de 57 ani din județul Vaslui,  ar fi pătruns în incinta societății comerciale, în timpul programului de funcționare și ar fi sustras bunuri, fiind interceptați de către personalul de pază la ieșirea din unitatea comercială.

Prejudiciul creat, a fost recuperat în totalitate și restituit reprezentanților societății în cauză.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați aau fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei’, se arată într-un comunicat trimis de I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: