27
Sâm, Apr

Eveniment

BERBEC

Eşti bine dispus şi acest lucru îţi atrage bunăvoinţa celor din jur şi a unor persoane importante din viaţa ta.

În a doua parte a zilei, o veste, sau, o întâlnire, care îţi face plăcere. Viaţa este o continuă succesiune de imagini şi iluzii… Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, aşa că poţi avea o surpriză plăcută. Sau, nu! Nu uita că in dragoste, ca şi în politică, este relativ uşor să caştigi increderea, dar este extrem de greu să-ţi respecţi promisiunile facute!

TAUR

Atenţie la ceea ce faci astăzi! Ai ezitat destul de mult ca să te apuci de un proiect, de o activitate, să schimbi ceva în viaţa ta. Conjunctura îţi este favorabilă, poţi să îndrăzneşti! Experienţa acumulata, antrenamentul până la urmă, din discutiile avute in ultimul timp cu colegii şi cu rudele te avantajeaza sa fii elocvent și să ai ultimul cuvant. Pe de altă parte, viata ta sentimentala nu este suficient de intensă pe cat ai dori. In orice caz, trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi eleganţa. Iluziile pe care ţi le-ai facut in ceea ce privea pregatirea şi performanţa unor persoane din anturajul tau se spulberă azi ca fumul de ţigara!

GEMENI

E bine că vrei bunăstare, dar nu cheltui banii ca şi când ai avea-o! O criză acută de superficialitate te poate face să pierzi bani. Ochii văd, inima cere – dar ţine cardul în buzunar! Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Pe de altă parte dragostea ta cea mare are unele acorduri false şi supără la sentimente, de aceea ar trebui sa te intrebi nu cât de mare este, ci pentru cât timp! Totuşi, astăzi, ai noroc in dragoste. Puţin, dar există!

RAC Veşti bune. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu este o zi în care să faci schimbări esenţiale, pe niciun plan. Seara este mai bine să stai acasă, evită drumurile. Ceea ce s-a pierdut, se va găsi. Regăseşti fie un obiect pierdut, fie ceva ce ai rătăcit, poate chiar sentimente, sau trăiri. Evită incidentele domestice şi nu supralicita în discutiile cu anturajul, la serviciu, sau cu familia, dacă eşti înţelept şi stai acasă în acestă seară de vineri, convenţional atribuită cumpărăturilor săptămânale, cinelor sofisticate şi filmelor horror.

LEU

Capacitatea ta de a domina situaţia, abilitatea de lider şi inspiraţia, dau rezultate. Toată lumea ştie că eşti generos. Câţiva ştiu că eşti naiv. Păzeşte-ţi buzunarele, oricum, nu ai bani! Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. La serviciu, sau în societate încearcă să-ţi impui punctul de vedere prin paşi mici, îdar siguri, renunțînd la strategia, puţin recomandată, mai ales astăzi : „totul sau nimic”! Cu toate ca totul pare o mare comedie, sau un scenariu care nu a fost bine montat, te complaci in continuare in jocul tău amoros. Pentru că, se pare, obişnuinţa este o a doua natură!

Horoscopul continuă AICI.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: