26
Vin, Apr

Eveniment

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila, au fost sesizați, puțin după miezul nopții, cu privire la faptul că în incinta unui complex comercial situat în localitatea Șercăița se desfășoară un eveniment privat.

,,Echipa operativă costituită s-a deplasat la fața locului și a identificat două grupuri de persoane care participau la un eveniment privat, respectiv o aniversare, ce se desfășura în două încăperi separate ale localului, încălcându-se astfel prevederile H.G. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care interzisă organizarea de evenimente private.

Organizatorii și administratorul complexul comercial au fost sancționați contravențional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020, fiind aplicate amenzi în valoare totală de 9.000 lei.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

Reaminitim cetățenilor faptul că, în conformitate cu legislația în vigoare și având în vedere evoluția situației epidemiologice din România, în această perioadă  nu este permisă organizarea de evenimente private.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: