27
Sâm, Apr

sursă foto: Primăria Brașov

Eveniment

Curățenie de toamnă continuă și în luna decembrie.

Având în vedere că în ultimele zile temperaturile au fost pozitive, viceprimarul Sebastian Rusu a dat dispozitie operatorului de salubrizare să declanșeze o campanie amplă de salubrizare, atât mecanizată, cât și cu măturătorii stradali, a domeniul public al municipiului Brașov.

Totodată, viceprimarul a cerut operatorului Comprest să acorde o atenție sporită zonei de După Ziduri.

,,Având în vedere că în ultimele zile au fost temperaturi pozitive, fără precipitații, dar cu vânt, ceea ce a adus mult praf și frunze pe străzile și trotuarele din Brașov, am solicitat operatorului de salubrizare să declanșeze o campanie de măturare a străzilor și trotuarelor din oras. Totodată, i-am atenționat ca până la venirea zăpezii, când va începe etapa de deszăpezire, au obligația să asigure curățenia în tot orașul. Brașovul trebuie să fie un oraș curat și voi face tot ce trebuie ca să se întâmple acest lucru”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.

În acest weekend, Comprest a derulat activități de curățare mecanizată a străzilor principale, fiind suplimentate și echipele de muncitori care au măturat manual zonele pietonale, dar și străzile unde utilajele nu au acces. De asemenea, a fost igienizată și albia Pârâului Grafft.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: