19
Dum, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Polițiști ai Serviciului de Ordine Publică din Brașov – Biroul Silvic -, au organizat o acțiune de control ce a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor ilegale asociate cu deținerea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos, pe raza localităților Boholt, Hârseni, Calbor și Ileni din județul Brașov.

,,Astfel, pe raza localității Boholt din județul Brașov, polițiștii au depistat un bărbat, care deținea cantitatea de 2,70 mc cherestea, esență rășinoase, fără a deține documente legale de proveniență.

În cauză, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a bărbatului pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010, fiind totodată dispusă măsura confiscării materialului lemnos, acesta fiind predat reprezentantului Ocolului Silvic competent.

La data de 10 decembrie 2020, în jurul orei 16.10, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat pe raza localității Cincu din județul Brașov, un bărbat, în vârstă de 37 ani, care transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 0.7 mc material lemnos, esență fag.

În cauză, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a bărbatului pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010, fiind totodată dispusă măsura confiscării materialului lemnos, acesta fiind predat reprezentantului Ocolului Silvic competent.”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: