03
Vin, Mai

sursă foto: amator

Eveniment

Bătaie de joc la adresa predelenilor și a turiștilor.

Un supermarket din Predeal oferă produse expirate și marfă alterată cumpărătorilor.

Comisarii C.R.P.C. au fost în control la un supermarket din Predeal după ce au primit o serie de sesizări conform cărora produse din carne, produse de cofetărie dar și produse lactate sunt puse spre vânzare, expirate și cu aspect neconform.

Ajunși la fața locului, comisarul șef al C.R.P.C., Sorin Susanu, împreună cu echipa sa, au găsit o serie de nereguli în magazinul respectiv.

De asemenea, supermarketul nu se află la prima plângere de acest fel și nici la prima amendă.

Este un agent economic care a mai fost verificat de noi în ultimele luni și au fost descoperite anumite probleme. Din păcate, astăzi am găsit o cutie cu un număr important de ciocolate expirate, foarte multe prăjituri depozitate la o temperatură de 15 grade, mult peste cea data de producător și un cărucior întreg de produse lactate care sunt depozitate la o temperature ambientală, mult peste cea admisă”, a declarat comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului, Sorin Susanu.

În urma controlului reprezentanții Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor au amendat reprezentanții supermarketului cu suma de 4.000 de lei.

De asemenea, ciocolatele, mai multe lăzi cu prăjituri și 30 de kg de produse neconforme au fost oprite de la comercializare.

Dacă problemele vor persista și vor pune în pericol sănătatea consumatorului, se poate ajunge până la suspendarea activității, a declarat comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului, Sorin Susanu.

Video de la acțiunea comisarilor îl puteți găsi pe pagina de facebook brasovtv.com.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: