03
Vin, Mai

sursă foto: comentacii.ro

Eveniment

Scandal între parlamentari.

Deputatul USR Filip Havârneanu susţine că a fost ameninţat de colegul său de la PSD, luptătorul K1 Daniel Ghiţă. Asta după ce parlamentarul USR l-a fotografiat pe acesta dormind în şedinţa de plen. Cei doi au avut un schimb de replici. 

"Chiar de la început când m-a văzut a început să strige, mai degrabă urla: Ia uitați, acesta este copilul care filmează aici în plen! Astăzi cum m-a amenințat el...A zis: Stai să vezi ce îți fac când te prind!", a spus Filip Havârneanu.

"Eu cred că am fost aleși pentru a construi ceva pentru țară. Dânsul înțelege din asta că mai bine ar trebui să doarmă și noi, din plen, să vorbim mai încet să nu îl deranjam. M-a întrebat dacă am terminat liceul. I-am spus că sunt la un al doilea master, ceea ce a înțeles el din asta a fost că am doua licee", a mai spus acesta. 

Luptătorul K1 nu a vrut să comenteze. A precizat doar că acuzaţiile care i se aduc îl fac să râdă. Scandalul dintre cei doi a început după ce Filip Havărneanu l-a fotografiat pe Daniel Ghiţă dormind, potrivit realitatea.net. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: