18
Sâm, Mai

sursa foto: hotnews.ro

Eveniment

CJSU Brașov a adoptat duminică Hotărârea nr. 221/2021, privind aprobarea scenariilor de funcționare în unitățile de învățământ preuniversitar începând de astăzi, 22 noiembrie.

Comitetul a anexat şi situaţia şcolilor din Braşov şi modul în care acestea vor susţine cursurile, în funcţie de nivelul de vaccinare şi de rata de infectare din localităţi. 

Având în vedere: solicitarea Inspectoratului Școlar al județului Brașov adresată Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, hotărârile Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din județul Brașov şi incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 comunicată de către Direcția de Sănătate Publică Brașov la data de 21.11.2021, CNSU a decis ca la 59 de unităţi şcolare din judeţul Brașov, activităţile didactice să se desfăşoare online, în mare parte din cauza ratei de vaccinare de sub 60% în rândul personalului didactic sau din cauza îmbolnăvirilor cu COVID-19.

Ministerul Educației a anunțat că în localitățile cu rata de incidență sub 3/1000, activitățile didactice se pot desfășura la școală independent de vaccinarea profesorilor.

Lista școlilor din online AICI.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: