25
Lun, Sep

Eveniment

Premiera spectacolului „Albă ca zăpada și cei șapte pitici” va avea loc duminică, 05 decembrie, de la orele 10.30 și 12.30.

Regia este semnată de Viorel Vârlan, scenografia și costume - Viorica Ceban, muzica - Ramona Cojocaru și Dan Spînu.

Din distribuție fac parte actorii: Erika Mihaly, Alexandru Dobrescu, Eliza Muraru, Petronela Rujan, Marius Stroe, Dan Zorilă, Anca Badea și Cecilia Negru.

Despre acest spectacol, regizorul Viorel Vârlan povestește: „Povestea este probabil cea mai cunoscută din lume. Și ca orice poveste are doza ei de răutate și cruzime. Cum ar putea altfel copiii noștri să distingă și să aleagă între bine și rău, între frumos și urât. Oglinda fermecată surprinde esența spectacolului: „Răutatea urâțește. E otrava ce nu vindecă.” Dar, în aceeași măsură, povestea are doza ei de înțelepciune și de frumos. Binele învinge întotdeauna răul.

Ies în parc cu nepoțelul meu Matei. Intră în căsuțele de joacă și se joacă ore întregi cu tot ce populează lumea căsuței. Așa s-a născut căsuța din copac. Căsuța celor șapte pitici care se împrietenesc cu Albă-ca-zăpada.”

Prețul unui bilet pentru un spectacol în premieră este de 30 lei și poate fi achiziționat online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului: miercuri, joi și vineri între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+ și are o durată de 50 minute.

În condiţiile epidemiologice actuale și în conformitate cu legislația în vigoare, accesul persoanelor în instituție este permis exclusiv în baza certificatului verde. De asemenea, este permisă participarea la spectacol numai persoanelor care se află în una dintre următoarele situaţii:

a) sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

b) se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Sunt exceptate de la aceste reguli persoanele care au vârsta mai mică sau egală cu 12.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: