18
Sâm, Mai

Eveniment

Decizia, care nu este definitivă, a fost luată de Tribunalul Constanța.

Tânărul din localitatea Corbu care, fiind sub influenţa drogurilor, a pătruns vara trecută în casa familiei vecinilor săi şi a comis, printre altele, o crimă şi un viol, a fost miercuri condamnat la închisoare pe viaţă.

În iulie 2021, poliţiştii au fost sesizaţi în timpul nopţii, prin apel 112, de către o adolescentă de 15 ani, că o persoană a pătruns în locuinţa sa, din localitatea Corbu, județul Constanța, şi a întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor a fost înjunghiat în zona abdomenului. După comiterea faptelor, atacatorul, ce avea faţa acoperită cu o cagulă, a fugit.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani le-a spus anchetatorilor că scopul iniţial al său a fost de jaf, având nevoie de bani, de circa 2.000 de lei, fiind consumator de droguri, dar pentru că a găsit doar 250 de lei în casa vecinului său - o familie cu trei copii, a vrut să se răzbune. La locuinţa individului au fost găsite mai multe bunuri, care au probat săvârşirea faptelor, printre care maceta cu care a comis crima.

 

Sursa: stiripesurse.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: