18
Sâm, Mai

Eveniment

Un bărbat din oraşul Voluntari a fost condamnat, joi, la 20 de ani de închisoare pentru uciderea mamei sale.

Sentinţa Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Potrivit sursei citate, crima comisă de Viorel Călin s-a petrecut în martie 2020, în locuinţa familiei, în casă aflându-se inclusiv fiul ucigaşului, respectiv nepotul victimei. Băiatul, în vârstă de 11 ani la momentul faptei, era încuiat într-o cameră şi a auzit tot, bănuind de la început că ceva grav i s-a întâmplat bunicii sale.

Viorel Călin era consumator de substanţe interzise, nu avea un loc de muncă, era divorţat, avea în grijă un copil şi avea o relaţie tensionată cu mama sa.

În seara respectivă cei doi se pare că ar fi avut o discuţie aprinsă, Viorel reproşându-i mamei că nu i-a dat bani. Bărbatul a aşteptat ca femeia să se culce, a intrat în dormitor, şi-a rugat băiatul să meargă la etaj într-o altă cameră invocând faptul că în curând o să fie un control în casă. Ca să-şi poată duce la capăt planul, bărbatul şi-a încuiat copilul în cameră şi s-a reîntors în dormitorul unde dormea mama sa. Mai întâi a lovit-o cu pumnii, dar pentru că femeia s-a apărat, a luat un cuţit şi a înjunghiat-o în repetate rânduri, inclusiv în zone vitale.

Când şi-a dat seama că femeia nu mai respira, a înfăşurat-o în două pături, într-un covor, apoi a legat totul cu mai multe cabluri electrice, iar capul l-a acoperit cu un sac din plastic. Cadavrul astfel împachetat l-a mutat în garajul casei unde l-a ascuns printre mai multe lemne şi gunoaie. A urcat din nou în dormitorul crimei, a schimbat lenjeria de pe pat, i-a luat geanta mamei şi a aruncat-o în foc.

 

Sursa: epochtimes-romania.com


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: