18
Sâm, Mai

foto: realitatea

Eveniment

Deși aceasta este importantă pentru un întreg cartier, primăria nu o poate folosi sau amenaja.

La Braşov, un bărbat a ajuns să fie proprietarul unei străzi după ce a cumpărat-o la licitaţie.

Cum în aceste condiţii, primăria nu mai are dreptul nici să o asfalteze şi nici să o folosească în scop public, primarul municipiului Allen Coliban spune că va discuta cu proprietarul şi, dacă va fi nevoie, va apela la soluţia exproprierii.

În urmă cu ceva timp, terenul pe care se află strada a fost scos la vânzare, a explicat preşedintele uneia dintre asociaţiile de proprietari din zonă, Valentin Adi Tronaru.

„A avut loc o licitaţie. Din păcate, Primăria Braşov nu a participat la această licitaţie şi strada a fost achiziţionată de către o persoană fizică. Dorinţa tuturor locatarilor din cartier ar fi ca strada să fie amenajată, asfaltată, iluminată şi să poată fi folosită de toţi locuitorii cartierului”, a precizat Valentin Adi Tronaru.

Strada este una extrem de importantă pentru întreg cartierul.

„Această stradă deserveşte accesul către piaţă, către grădiniţă, către şcoală. Sunt destule familii în cartier care ar putea folosi această stradă. Momentan este blocată, nu este utilizabilă, nu este iluminată, sunt câini vagabonzi pe acolo, vă daţi seama că nimeni nu riscă să treacă pe această străduţă”, a completat Tronaru.

 

Sursa: epochtimes-romania.com


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: