19
Dum, Mai

sursa foto: observatornews.ro

Eveniment

Bilanț dramatic în urma atacului armat de la școala nr. 88 din orașul rusesc Ijevsk.

Publicația Kommersant anunță 13 persoane ucise, dintre care 7 sunt elevi. De asemenea, 14 copii și șapte adulți au fost răniți. 

UPDATE: Bilanțul morților crește la 13 morți

Știrea inițială:

Nouă persoane au fost ucise, iar aproximativ 20 au fost rănite, în urma unui atac armat la o școală din Ijevsk, un oraș din Republica Udmurtia, în Rusia. Potrivit publicației Kommersant, atacatorul s-a sinucis, iar printre victime sunt și elevi. Agenția de presă TASS a anunțat 9 morți, dintre care 5 sunt copii. ministerul rus al Afacerilor Interne anunțase 6 morți.

Azi (luni), poliţia a primit un mesaj cu privire la un atac armat la Şcoala nr. 88 din Ijevsk”, anunţă într-o postare pe Telegram ministerul. ''Poliţiştii au găsit corpul bărbatului care a deschis focul. Potrivit informaţiilor noastre, el s-a sinucis'', au precizat oficialii ruși. 

Potrivit datelor preliminare, atacatorul era înarmat cu două pistoale, a declarat Alexander Khinshtein, șeful Comitetului Dumei de Stat pentru Politica Informațională. Agenţia de presă RIA l-a citat pe guvernatorul Breşalov potrivit căruia un bărbat neidentificat a intrat în şcoală şi a ucis un paznic. El a adăugat că există morţi şi răniţi în rândul elevilor. 

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe filmări de la fața locului.

 

 

sursa: observatornews.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: