19
Dum, Mai

sursă foto: Instituția Prefectului Județul Brașov

Eveniment

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a onorat astăzi invitația de a participa la cursul festiv și ceremonia de absolvire a celei de-a 25-a promoții a Facultății de Medicină din cadrul Universității „Transilvania” Brașov.

O ceremonie de absolvire este, de fiecare dată, un moment încărcat de emoție nu doar pentru cei care finalizează o etapă din devenirea lor profesională și umană, ci și pentru profesorii și părinții care le sunt alături și le ghidează drumul prin viață.

Dragi absolvenți,

De acum, visul dumneavoastră de a fi medici devine realitate. Încheiați o etapă importantă din dezvoltarea dumneavoastră, dar acest moment reprezintă totodată un nou început de drum. Sunteți, de astăzi, colegi de breaslă cu cei care v-au fost profesori și cărora li se cuvin mulțumiri pentru dăruirea cu care își îndeplinesc nobila misiune de dascăli.

Ca tineri medici, sunt convins că veți continua să învățați pentru a vă perfecționa și a deveni mereu mai buni. Vă rog să nu uitați că dumneavoastră, medicii, sunteți ceea ce se cheamă lucrători esențiali. Iar cei peste doi ani de pandemie au convins pe toată lumea de acest fapt. Aveți o uriașă responsabilitate față de toți cei care își pun speranțele în dumneavoastră atunci când le este mai greu. Vă urez să vă ridicați mereu la înălțimea acestei responsabilități și să îi faceți mândri pe cei care v-au format – părinți și profesori.   

Vă transmit sincere felicitări pentru ceea ce ați realizat în anii de facultate și să vă urez succes în carierele care vă așteaptă!”, a spus prefectul Mihai Cătălin Văsii în alocuțiunea susținută cu acest prilej. 

Facultatea de Medicină Brașov numără peste 1.500 de studenți la programele de licență și master, cărora li se adaugă aproximativ 80 de doctoranzi și 480-500 de medici rezidenți, la Departamentul postuniversitar rezidențiat. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: