29
Lun, Apr

Eveniment

 

S-a dat undă verde depunerii proiectului de eficiență energetică în cazul Spitalului de Obstetrică și Ginecologie, demers care necesita însă, o modificare de formă. Aleșii locali, convocați în ședință extraordinară de plen, au votat, în unanimitate. Astfel, Maternitatea din Brașov va fi, în cel mai scurt timp, comparabilă cu orice instituție de profil din Europa.

                Voturile consilierilor județeni erau necesare pentru a se permite depunerea proiectului pe parte de eficiență energetică în cazul Maternității și punerea acestuia în practică, din fonduri europene. Mai întâi însă, a fost nevoie de avizul Comisiei pentru sănătate din Consiliul Județean. Odată rezolvată și problema eficienței energetice, în condițiile în care lucrările de reabilitare în cazul Maternității din Brașov sunt finalizate, unitatea sanitară poate fi catalogată ca fiind una, la standarde europene.

                Amănunte despre situația de la Maternitatea din Brașov aflați joi, din emisiunea EXCLUSIV, care o va avea ca invitată pe Valeria Badea, managerul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie din Brașov.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: