03
Vin, Mai

Foto: Arhivă

Eveniment

Aflată la cea de-a opta ediție, Caravana Filmelor TIFF a ajuns în acest weekend și la Brașov. Filmele vor începe la ora 21.30 și vor rula pe un ecran uriaș, în Piața Sfatului. Intrarea este liberă. 

Sâmbătă, 19 august puteţi vedea Povestea Iubirii în regia lui Radu Mihăileanu. Filmul are acţiunea la New York şi spune povestea lui Leo, un bătrân imigrant polonez, care trăieşte rememorând marea iubire a vieţii sale. La celălalt capăt al metropolei, în Brooklyn, adolescenta Alma îşi dă seama cu uimire că s-a îndrăgostit de chipeşul ei coleg de clasă. Nimic nu pare să-i lege pe bătrânul Leo şi pe tânăra Alma. Este cel mai nou film al lui Radu Mihăileanu, cu Derek Jacobi, Sophie Nelisse, Gemma Arterton, Elliot Gould.

Duminică, 20 august va fi proiectată pelicula franţuzească Dalida în regia Lisei Azuelos. Este un film biografic emoţionant, bazat pe viaţa legendarei cântăreţe Dalida. Născută în Cairo, a devenit celebră în anii ’50, cântând în franceză, spaniolă, arabă, ebraică, germană şi italiană. A jucat în filmul A şasea zi, al lui Youssef Chahine. În 1987 s-a sinucis în Paris, după ce a vândut mai bine de 130 de milioane de discuri în întreaga lume.

Dacă filmele din Piața Sfatului nu va conving, astăzi, pe aleea de sub Tâmpa, tot de la 21.30, aveți parte de scurtmetraje de Oscar, aduse de Caravana filmelor Next. Aici trebuie să știți că veți viziona peliculele pe spațiul verde, așa că indicat ar fi să aveți o pătura cu dumneavostră. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: