02
Joi, Mai

Bihon

Eveniment

Brașovul este pe primul loc în topul destinațiilor preferate de români  pentru petrecerea Anului Nou. În top 20 destinaţii alese de români pentru a petrece la sfârșit de an, primele trei locuri sunt ocupate de destinaţii montane autohtone - Braşov, Predeal şi Poiana Braşov.

Majoritatea românilor care s-au hotărât să călătorească de Anul Nou au ales destinaţii externe, în principal oraşe din ţările vecine. În România, Braşovul ocupă primul loc în clasamentul preferinţelor, în timp ce Capitala se află abia pe poziţia 26, conform unei analize realizate de o platformă hotelieră.  În top 20 destinaţii alese de români pentru a petrece Anul Nou, primele trei locuri sunt ocupate de destinaţii montane autohtone - Braşov, Predeal şi Poiana Braşov.

Preţurile pe care românii sunt dispuşi să le plătească pentru cazarea pe noapte în aceste destinaţii fiind între 580 lei, la Braşov  şi 780 de lei, la Predeal. Cea mai scumpă destinaţie, din punct de vedere al cazării, este Dubai, cu 1.422 lei/noapte, oraş aflat pe locul 4 în topul preferinţelor. Conform bugetului plănuit pentru cazarea în noaptea de Anul Nou, Mamaia este destinaţia cea mai ieftină, cu 260 de lei. Cei care aleg Branul şi-au bugetat pentru cazare 780 lei/noapte, iar pentru Sinaia aproape 1.000 lei/noapte. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: