08
Mie, Mai

Brasov TV

Eveniment

Se strâng semnături pentru prelungirea termenului de funcționare al patinoarului amplasat în Piața Sf. Ioan. Mai mulți brașoveni cer autorităților locale să nu închidă obiectivul pe 6 februarie, așa cum a fost stabilit inițial, ci să-l mai păstreze încă o lună. Motivul principal, vacanța copiilor.

Potrivit programului, micii patinatori se mai pot bucura de patinoarul din Piața Sf. Ioan doar până pe 6 februarie.  Acesta este termenul limită pentru care a fost aprobată funcționarea lui. Din 5 februarie însă, elevii vor intra în vacanță. Tocmai din acest motiv, mai mulți brașoveni s-au gândit că ar fi bine să ceară autorităților locale să prelungească termenul de funcționare al patinoarului.

Zeci de părinți au semnat deja solicitarea pentru ca patinoarul să-și extindă termenul de funcționare până la data de 1 martie.  Strângerea de semnături continuă în această săptămână în speranța că cei mici se vor putea bucura cât mai mult de acest patinoar. „ Vom vedea în momentul în care vom primi o astfel de solicitare care sunt variantele  și ce presupune acest lucru. În acest moment discutăm de încheierea contractului, săptămâna viitoare ” a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

 

Patinoarul a fost deschis în premieră în Piațeta Sf Ioan în luna decembrie. Intrarea pe gheață pentru copii este gratuită, iar adulți plătesc doar 10 lei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: