02
Joi, Mai

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți realizatori radio și TV a murit, luni seară, la vârsta de 56 de ani.

Acesta a fost găsit mort în baie.

Andrei Gheorghe a murit, potrivit unor surse judiciare, cu aproximativ 12 ore înainte de a fi găsit.

Polițiștii consideră moartea lui Andrei Gheorghe ca fiind suspect, motiv pentru care au deschis dosar de cercetare penală. Astfel, anchetatorii urmează să stabilească exact în ce condiții a murit Andrei Gheorghe.

Iată ultimul mesaj postat pe Facebook de Andrei Georghe, pe 19 februarie 2018, pentru fănii sai: "Totul trece. In cazul de fata a trecut si ultima interdictie si dupa 30 de zile va spun iarasi, Salutare! M-am intors si sint acelasi, cu aceleasi ocupatii. Voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, ingeri, catedrale, antisemiti, homofobi, legionari, negationisti si alte asemenea fapturi imbecile. Cu drag, ag"

Andrei Gheorghe (n. 14 ianuarie 1962, Lipetk, Rusia - d. 19 martie 2018) a fost prezentator și realizator de emisiuni de radio și televiziune, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj. Tatăl lui, originar din Romania, a studiat la Școala de Aviație din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaica fiind, era chiar fata comandantului Școlii de Aviație. Andrei a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Străine - secția rusă-engleză, a Universității din București.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: