26
Vin, Apr

sursa foto: prosport.ro

Eveniment

Simona Halep a pierdut partida din sferturile turneului de tenis din Germania, contra americancei Coco Vandeweghe, și a părăsit competiția.

Numărul 1 WTA s-a înclinat în două seturi, după  un meci care a durat o oră și 14 minute. Simona Halep - Coco Vandeweghe, scor 4-6, 1-6.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Simona Halep (1 WTA) - Coco Vandeweghe (16 WTA) este primul meci al zilei la Stuttgart, turneu Premier care a ajuns în faza sferturilor de finală. Uşor accidentată, Halep nu s-a acomodat prea bine cu suprafaţa de joc din Germania, în timp ce alte două mari campioane, Muguruza şi Kerber, au fost nevoite să se retragă, în optimi, din cauza problemelor fizice.

Simona Halep poate ajunge în careul de aşi al turneului de tenis pentru a treia oară în patru ani, dar fanii constănţencei au mari emoţii înaintea partidei cu Vandeweghe. Simona s-a plâns că suprafaţa de joc favorizează accidentările, iar durerile simţite în meciul cu Magdalena Rybarikova (4-6, 6-2, 6-3) au speriat-o pe eleva lui Darren Cahill. Cert este că Halep va trebui să muncească şi în acelaşi timp să reziste din punct de vedere fizic pentru a o învinge pe Vandeweghe, o jucătoare robust, cu un serviciu foarte bun.

Partida dintre Simona Halep și Coco Vandeweghe este programată să înceapă la ora 14.30.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: