15
Mie, Mai

sursa foto: puterea.ro

Eveniment

Simona Halep a oferit una dintre rarele declaraţii legate de operaţia de micşorare a sânilor.

Sportiva de 26 de ani a suferit intervenţia chirurgicală în 2009. Atunci, ea se afla pe locul 263 WTA. Între timp, a ajuns cea mai bună jucătoare a lumii.

„Când am făcut-o, am făcut-o pentru tenis. Poate faptul că am făcut-o a fost important pentru unde am ajuns astăzi. Însă nu simt că m-am sacrificat fiind aici sau jucând tenis, pentru că îmi place cu adevărat acest sport şi niciodată nu îmi este greu să mă antrenez”, a comentat Simona, într-un interviu acordat jurnalistului Jon Wertheim. 

„Greutatea sânilor mă incomoda. Îmi afectau reacţiile rapide pe teren şi îmi afectau jocul. Nu îmi plăceau nici în viața de zi cu zi şi aş fi recurs la operaţie chiar dacă nu eram sportivă”, a declarat Halep, cu 8 ani în urmă.

La Roland Garros, cea mai bună jucătoare de tenis din lume va avea două prime tururi relativ uşoare, cel puţin pe hârtie. Constănţeanca va juca în prima rundă contra lui Alison Riske, pentru ca învingătoarea din această partidă să evolueze, în manşa secundă, contra câştigătoarei disputei Taylor Townsend - Myrtle Georges.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: