07
Mar, Mai

sursă foto: orasdesibiu.ro

Eveniment

Doi tineri și-au pierdut viața, luni noapte, în urma unui grav accident de circulație ce a avut loc în zona Dedeman de pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazu din Sibiu.

Alți doi bărbați au ajuns în stare gravă la spital, fiind în acest moment internați.

Alarma s-a dat în jurul orei 23:35, când cineva a semnalat, la 112, producerea unui accident deosebit de grav lângă Dedeman în Sibiu. În scurt timp, la fața locului au ajuns polițiștii, descarcerarea, pompierii și echipajele medicale. A fost nevoie ca mașina să fie tăiată de oamenii legii pentru a putea scoate persoanele rămase încarcerate. Primele date spuneau că un om este blocat între fiare, în timp ce alți trei se află în comă.

Câteva minute mai târziu, echipajele medicale aveau să constate primul deces, cel al unui tânăr în vârstă de 20 de ani din județul Brașov. Mai târziu, a fost declarată decedată și o tânără de 20 ani, din Sibiu, care se afla în stop cardio-respirator și care nu a mai răspuns manevrelor medicilor.

Doi tineri, șoferul și pasagerul stânga-spate al autoturismului, au fost duși de urgență la Spitalul Județean, pentru a primi îngrijiri medicale. Ambii se aflau în comă în momentul în care au fost găsiți la fața locului. Șoferul în vârstă de 20 de ani a fost rănit foarte grav, în timp ce starea pasagerului era ceva mai bună, însă tot gravă. „Pacientul de 20 de ani este în stare critică, după ce a suferit un stop cardio-respirator resuscitat și multiple traumatisme severe. Este internat în Secția Clinică ATI, intubat, sub supraveghere și tratament”, spun reprezentanții SCJU Sibiu. 

Cât despre pasagerul de 19 ani, starea lui este ceva mai bună. „A primit îngrijiri medicale în UPU și ulterior a fost internat în cadrul secției Clinice Neurochirurgie, care urmare a unor fracturi la nivelul coloanei. Este stabil, conștient și urmează a fi efectuate consulturi de specialitate și investigații paraclinice în vederea reevaluării sale medicale”, mai spun medicii de la Județean. 

 

 

Sursa: orasdesibiu.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: