19
Dum, Mai

Sport

Inevitabilul s-a produs. Tribunalul Brașov a decis deschiderea procedurii de faliment a societății SC FC Brașov SA, cea care a administrat echipa de fotbal FC Brașov.

La termenul de săptămâna trecută avocații creditorilor dar și administratorul judiciar al FC Brașov, Mihaela Bocea, au cerut falimentul SC FC Brașov SA. Avocatul acționarului majoritar al FC Brașov, a fost singurul care a soliciat instanței o amânare, pentru a se da un verdict al Înaltei Curți de Casație și Justiție, în procesul FC Brașov cu ANAF. Cum echipa nu și-a mai continuat activitatea și nu există șanse ca societatea să poată achita datoriile enorme acumulate, instanța a decis deschiderea procedurii de faliment a societății SC FC Brașov SA.

„Instanța a admis cererea administratorului judiciar, a creditorilor jucători și a AJFP Brașov și a deschis procedura de faliment”, conform anunțului făcut de Tribunal. Procedura de faliment va fi deschisă după motivarea sentinței.

În momentul în care se va declara falimentul SC FC Brașov SA, atunci gruparea înființată în urmă cu mai bine de 80 de ani va dispărea definitiv și va fi dezafiliată de Federația Română de Fotbal. Apoi se vor scoate la licitație palmaresul și culorile clubului.

 

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: