15
Mie, Mai

Foto: brasovtv.com

Eveniment

Aprilie și mai, două luni pline pentru jandarmii brașoveni.

Aducerea moaștelor Sfântului Andrei, Parada Junilor și alte evenimente culturale au fost doar câteva dintre manifestările care au necesitat prezența într-un număr foarte mare a jandarmilor.

În cele două luni, jandarmii brașoveni au desfășurat aproape 500 de patrule. Au avut de asigurat ordinea și liniștea publică la ceremonii religioase, activități culturale și sportive. Către jandarmerie au fost redirecționate aproape 200 de apeluri venite prin sistemul 112. Au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 130.000 de lei.

Numai în luna mai, aducerea moaștelor Sfântului Apostol Andrei a atras peste 60.000 de persoane. Jandarmii au supravegheat și peste 140 de transporturi speciale. Deși au fost două luni pline de evenimente, numărul infracțiunilor a fost în scădere.

Campanii de împădurire, ecologizare a traseelor montane turistice , schimbarea drapelului de pe Tâmpa și arborarea tricolorului pe Vârful Moldoveanu sunt alte activități ale jandarmilor desfasurate in lunile aprilie si mai.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: