14
Mar, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Simona Halep a abandonat, în urmă cu scurt timp, în turneul de la Beijing.

Asta după ce a pierdut primul set, scor 1 - 6, contra reprezentantei Tunisiei, Ons Jabeur. Românca a acuzat dureri în zona spatelui, a primit îngrijiri medicale în vestiar, a revenit pe teren, dar la finalul primului set a abandonat. În timpul primei runde, Simona i-a cerut ajutorul lui Darren Cahill, dar în zadar.

„Tratamentul la spate m-a ajutat, dar ieri am început să simt din nou durere. Nu m-am putut mişca aşa cum trebuie, sunt foarte îngrijorată acum! Îmi pare rău că nu am putut termina meciul. Nu ştiu exact ce este, voi merge acasă, voi face un RMN şi voi vedea”, a declarat Halep, citată de WTA Insider. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Simona Halep joacă astăzi la Beijing 2018, turneul la care are de apărat finala disputată anul trecut.

Cea mai bună jucătoare a lumii va debuta la această ediție împotriva lui Ons Jabeur (numărul 113 WTA). Primul duel dintre cele două se va disputa de la ora 12:30.

Sportiva noastră își cunoaște deja adversara din turul secund al turneului de tenis. Donna Vekic s-a calificat în runda a doua a competiției și își dorește prima victorie în fața Simonei, cea care a câștigat primele două întâlniri, fără set pierdut.

Jabeur a acces pe tabloul principal după ce a realizat surpriza în ultimul tur al calificărilor, acolo unde a trecut de Maria Sakkari în două seturi, scor 6-4, 6-1, după o oră și 9 minute.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: