11
Sâm, Mai

sursa foto: rtv.net

Eveniment

Poliţiștii din Brașov au fost sesizați de o femeie în vârstă de 28 ani, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 31 ani, cu care a avut o relație de prietenie în anul 2017, i-a solicitat în mod repetat să întrețină relații sexuale cu el, în caz contrar urmând să trimită filmulețe și imagini indecente cu persoana vătămată unor persoane apropiate acesteia.

 

,,Din verificările efectuate a rezultat că, întrucât partea vătămată a refuzat să dea curs solicitărilor, persoana suspectă a transmis în data de 10.12. fotografii indecente actualului prieten al părții vătămate.

De asemenea, partea vătămată a declarat că, în cursul aceleiași zile, a primit cereri de prietenie pe o rețea de socializare de la persoane necunoscute, care i-au transmis că au vizualizat filmulețe și fotografii cu aceasta pe un site cu conținut pornografic.

În cauză, față de persoana suspectă a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare a vieții private, șantaj și fals informatic, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Judecătoriei Brașov cu propunerea corespunzătoare.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea probării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale”, se precizează într-un comunicat al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: