14
Mar, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Simona Halep va juca în semifinalele de la Miami Open contra Karolinei Pliskova din Cehia (7 WTA).

Pliskova a trecut în această noapte, în sferturile de finală ale competiției, de compatrioata Marketa Vondrousova, scor 6-3, 6-4.

Întalnirea dintre Simona si Karolina va avea loc vineri dimineața, de la ora 3:00.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami, după ce a învins-o în sferturile de finală pe jucătoarea din China, Qiang Wang (27 ani, nr. 18 WTA), în două seturi, 6-4, 7-5. Partida a durat o oră şi 39 de minute.

La scorul de 4-3 pentru Simona în primul set, având și serviciul, Halep l-a chemat pe antrenorul său, Daniel Dobre. Deşi nimic nu anunţa, Halep a fost extrem de acidă la adresa staff-ului său. "Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi", l-a muştruluit Simona pe Dobre, care a spus imediat: "Am înţeles". "Şi când am nevoie, să fie un pic mai energici băieţii ăia acolo", a mai spus sportiva din Constanţa.

Tensiunile de la Miami, dintre Simona Halep și Daniel Dobre, au fost comentate de căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup, Florin Segărceanu. Acesta nu s-a arătat surprins de reacția Simonei. 

"Pe Simona trebuie să o iei așa cum este. Eu am 'învățat-o'. La Fed Cup știu ce am de făcut, am mai lucrat cu ea. Simona are o refulare în astfel de momente și trebuie să accepți. Sunt obișnuit cu așa ceva. Trebuie să accepți și să te aștepți la acest lucru. Nu este o surpriză. Cine o cunoaște pe Simona, și vrea să fie aproape și să o ajute, trebuie să accepte aceste lucruri. Ea se descarcă în aceste momente. Trebuie să o lași pe ea să se descarce și, după aceea, să poți să îi trimiți ceva pozitiv și să o ajuți", a spus Florin Segărceanu la Digi Sport Special.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: