26
Vin, Apr

sursa foto: adevarul.ro

Eveniment

Braşovenii și locuitorii comunelor Cristian, Hărman, Prejmer și Sânpetru sunt așteptați la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din Braşov pentru solicitarea   documentelor  de  identitate în condiţii de valabilitate.

Asta pentru ca fiecare persoană care are documentul de identitate expirat să-şi poată exercita dreptul de vot la alegerile din data de 26 mai 2019.

Sâmbătă, 25 mai, între orele 08,00 și 16,00 şi duminică, 26 mai, în intervalul orar 08,00 – 21,00, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din Braşov va avea program cu publicul. Vor fi eliberate actele de identitate pentru dosarele depuse şi procesate până la data de 24 mai 2019 inclusiv, dar vor fi preluate și cererile pentru emiterea cărţilor de identitate provizorii pentru soluționarea cazurilor particulare ale solicitanților care nu îndeplinesc condițiile necesare eliberării cărții de identitate. Asta pentru ca toţi cetăţenii cu drept de vot să se poată prezenta la scrutinul electoral din 26 mai 2019.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: