03
Vin, Mai

sursa foto: digi24.ro

Eveniment

Străzi închise la Târgoviște pentru mitingul PSD. 

Liviu Dragnea împreună cu echipa sa se află, astăzi ,la Târgoviște pentru mitingul PSD. Zeci de autocare, străzi închise și un ''munte'' de poliție și jandarmi. Așa se poate descrie atmosfera de acolo.

 ''Polițiștii au fost plasați la intrările din oraș și nu lasă nicio mașină să intre în municipiu în afara celor care îi aduc pe social-democrați la miting'', notează libertatea.ro. Presa locală din Dâmbovița precizează că orașul Târgoviște se află sub asediu. Pentru mitingul PSD,care are loc în după-amiaza acestei zile, IPJ Dâmbovița a făcut un apel la cetățeni, acela de a colabora cu forțele de ordine. 

Potrivit g4media.ro, în aceste momente, zeci de protestatari anti-PSD sunt la Târgoviște și strigă: ''PSD, ciuma roșie!''. Persoane care au venit în oraș pentru a se bucura de frumoasa zi de duminică, au fost oprite la periferie și rugate de polițiști fie să meargă pe jos, fie să plece. 

''Mi s-a zis că au acces doar autocarele cu aviz pentru mitingul PSD. Nu mi se pare normal. Știam că este miting, dar credeam că sunt blocate numai câteva străzi. Cum să merg eu cu un copil de patru ani și jumătate, pe jos, până în centrul orașului'?!'',  a explicat o mămică pentru Epoch Times Romania. 

Poliția Locală din Târgoviște a anunțat că circulația va fi restricționată între orele 10:00 - 16:00, în contextul mitingului PSD.

Susținătorii PSD au fost aduși în Dâmbovița cu autocarele.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: