13
Lun, Mai

sursa foto: stiripesurse.ro

Eveniment

Ministrul Eugen Teodorovici a declarat, sâmbătă, cu privire la posibilele reduceri de personal din sectorul public, că este un subiect care nu își are rostul, iar structura trebuie să fie cât mai eficientă, la fel cum ar acționa oricine și în mediul privat.

,,Dacă sunteți în mediul privat și puteți face economie o faceți? Vorbim despre subiecte care nu își au rostul. La tv dumneavoastră, dacă puteți face economii le faceți? Le faceți. Așa și la ministerul de Finanțe, pentru ca banul public să fie cheltuit așa cum trebuie", a răspuns Eugen Teodorovici, într-o intervenție la Antena 3, după ce a fost întrebat de administrația publică.

"Dacă poți să ai structura publică mai suplă și cu oameni mai eficienți, o faci", a completat ministrul, citat de stiripesurse.ro.

Senatorul Vlad Alexandrescu a publicat recent, pe Facebook, un document potrivit căruia ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a trimis o notificare către toate instituţiile publice din ţară prin care semnalează că bugetul nu acoperă plata integrală a salariilor din sectorul public pentru trimestrul IV, şi a cerut reducerea numărului de angajaţi şi a salariilor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: