12
Dum, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Perechea Simona Halep/Raluca Olaru a câștigat meciul contra perechii Gabriela Dabrowski/Yi-Fan Xu, din primul tur al probei de dublu de la turneul de la Eastbourne.

Echipa româncelor a învins-o, în două seturi, pe cea cotată ca favorită 1, scor 7 - 6, 7 - 5.

În turul secund, Halep şi Olaru vor întâlni perechea care va obține victoria în meciul Yang/Rosoloska - Hradecka/Klepac.

FINAL DE MECI

Servește Raluca pentru câștigarea meciului. Gabriela Dabrowski și Yi-Fan Xu 7 - 5

SETUL SECUND

Fetele noastre s-au impus în primul set, scor 7 - 6.

PRIMUL SET

ȘTIRE INIȚIALĂ

Simona Halep debutează astăzi, la Eastbourne, în proba de dublu a singurei competiții pe iarbă la care românca participă înainte de Wimbledon, turneu de Grand Slam care va începe pe data de 1 iulie la Londra.

Marea noastră campioană va juca duminică, de la ora 19, alături de Raluca Olaru. Cele două românce le vor întâlni în primul tur pe Gabriela Dabrowski și Yi-Fan Xu (Canada/China).

În proba de simplu, unde Simona este cap de serie numărul 6, Halep are un prim tur liber la Eastbourne.

Românca o va întâlni în turul secund pe învingătoarea dintre reprezentanta Italiei Camila Georgi și taiwaneza Su-Wei Hsieh. În sferturile de finală, românca s-ar putea întâlni cu Angelique Kerber, din Germania, iar în semifinale ar putea juca împotriva australiencei Ashleigh Barty, principala favorită.

Anul trecut, Simona Halep s-a retras de la Eastbourne, din cauza unei inflamaţii a tendonului lui Ahile. Turneul de tenis de la Easbourne este de categorie Premier și are premii totale în valoare de 998.712 dolari.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: