26
Vin, Apr

foto BrasovTV.com

Eveniment

Caravana Cupei Continentale masculine de sărituri cu schiurile poposește pentru a doua oară în România, după ediția din 2017, cea care a deschis practic țării noastre porțile spre marile competiții masculine de nivel mondial.

Evenimentul va fi organizat în perioada 31 august-1 septembrie și este pentru organizatori o repetiție generală înaintea unei alte premiere pentru România: organizarea unei reuniuni de două etape de Cupă Mondială masculină, în februarie anul viitor.

De remarcat este și faptul că etapele din cadrul Cupei Mondiale masculine de sărituri cu schiurile au cunoscut în ultimii ani o fulminantă ascensiune a audienței, egalând aproape schiul alpin, vedeta transmisiilor televizate.

Și pentru că expunerea mediatică a competitiilor masculine de schi sărituri este de 5-6 ori mai mare decat a celor feminine, oranizatorii se așteaptă, cu toată experiența acumulată prin organizarea Cupei Mondiale feminine, la o mare provocare.

La Cupa Continentală organizată la sfârșitul săptămânii viitoare, pe 31 august și 1 septembrie, s-au înscris până acum 60 de saritori din 12 tari. Țara noastră va alinia la start trei sportivi.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: