04
Sâm, Mai

sursă foto:zcj.ro

Eveniment

Mai multe controale, în zona piețelor agroalimentare din Făgăraș, au fost efectuate de polițiști pentru a combate activitățile comerciale ilicite.

"La data de 20.12.2019, polițiștii Biroului de Ordine Publică și Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Făgăraș, au acționat în baza unui plan de acțiune pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și supravegherea activității de desfacere, în zona piețelor agrolimentare din municipiul Făgăraș. 

Cu această ocazie a fost identificat un bărbat în vârstă de 34 ani, care deținea și transporta, fără a deține documente legale, cantitatea de 170 kg de pește din specia caras. Întreaga cantitate de pește a fost confiscată și predată  reprezentanților  A.V.P.S. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  “deținere și transport fără  forme legale a peștelui” faptă prevăzută și pedepsită de art.64, lit. “j”, din O.U.G. 23/2008, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor."


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: