04
Sâm, Mai

Eveniment

În plină pandemie de CORONAVIRUS, situația la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov este tot mai neclară.

Pacienții aflați la Secția de Terapie Intensivă și aparținătorii acestora s-au revoltat, astăzi, și i-au adus la cunoștință conducerii proaspăt înscăunate faptul că se vor adresa justiției, îi vor face plângere, pentru că viața le-ar fi fost pusă în pericol.

Suspectul de coronavirus care a devenit pacientul “0” al județului Brașov se afla în salonul Terapie 3, în condițiile în care alți doi pacienți, cu alte afecțiuni, se aflau în salonul Terapie 2, grupul sanitar fiind LA COMUN!

Totodată, din declarațiile date în exclusivitate pentru brasovtv.com, aceștia condamnă ,,metodologia" care se aplică în unitatea spitalicească, transmisă prin ordin al prefectului și implementată de noua conducere, de a se ascunde totul sub preș și de a nu mai fi furnizate informații presei. Asta în condițiile în care jurnaliștii sunt singurii care asigură transmiterea mesajelor autorităților cătrei cetățeni, mesaje care trebuie să ajungă în cel mai scurt timp la toți cei interesați astfel încât să fie evitată panica.

Sunt condamnabile metodele de lucru ale prefectului MIHAI-CĂTĂLIN VĂSII, metode folosite înainte de ‘89, care ar putea duce la infectarea și decesul multor persoane din județul nostru.

Astăzi, prefectul a fost sunat în nenumărate rânduri de reprezentanții presei, la momentul aflării informației cum că virusul COVID-19 este prezent și la Brașov, iar Cătălin-Mihai Văsii a spus fie că este în ședințe, fie că "nu știe nimic".

Reporterii brasovtv.com au primit informația din interiorul Prefecturii Brașov, dar și de la o firmă ai cărei muncitori se aflau la lucru în unitatea spitalicească. Muncitorilor li s-a transmis ,,să strângă repede tot și să plece pentru că sunt 5 cazuri pozitive de coronavirus în spital".

Un comportament nefiresc și o lipsă de profesionalism din partea reprezentului guvernului în teritoriu, situație care ne duce cu gândul la faptul că logistica Prefecturii Brașov este depășită de situație. Mai mult, cei doi pacienți care au intrat în contact cu pacientul “0” au fost externați. Practic, au fost lăsați să plece liberi acasă. De ce? Doar pentru calmarea spiritelor!

În concluzie, în mijlocul comunității noastre sunt încă doi posibili purtători de COVID-19. 

Mai citește pe BrașovTv.com și despre:

Centru de carantină, în stațiune montană (FOTO+VIDEO)

Se GOLESC supermarketurile! O tânără din Brașov CONFIRMĂ cu fotografii noi (FOTO)

UPDATE: CORONAVIRUS, la Brașov!!!

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: