29
Lun, Apr

sursă foto+video: I.S.U. Brașov

Eveniment

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, la vagonul unui tren.

UPDATE:

În vagonul care era cuprins de flăcări a fost găsită o persoană decedată, carbonizată.

 

Din spusele conductorului - acesta nu știa de prezența acestei persoane în tren.

"La data de 05 aprilie 2020, în jurul orei 22.00, dispeceratul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112, despre faptul că la ieșirea din stația C.F. Augustin spre Racoș, jud. Brașov este un incendiu la unul dintre vagoanele trenului de călători R3535, care circula pe relația Brașov-Sighișoara, firul 1.

Incendiul a fost lichidat de către echipajele de pompieri sosite la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate s-a descoperit o persoană carbonizată.

Cadavrul a fost ridicat și transport la Serviciul Județean de Mecidină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei reale a decesului.

În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea victimei și stabilirea exactă a cauzelor incendiului, în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov", potrivit I.P.J. Brașov.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Totul s-a întâmplat între Augustin și Racoș, județul Brașov.

La fața locului se deplasează trei autospeciale cu apă și spumă și două echipaje SMURD din cadrul I.S.U. Brașov și două autospeciale de la S.V.S.U.

În tren nu erau călători.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: