26
Vin, Apr

sursă foto: digi24

Eveniment

Rareș Bogdan nu crede ca se vor putea organiza alegerile la termenul stabilit, din cauza cazurilor numeroase de coronavirus.

Va trebui să analizăm extrem de serios daca organizăm alegerile, pentru că șansa de infectare crește. Nu putem face doar online campania (...), nu e suficient, mai ales la alegeri locale, unde e nevoie de discuții cu cetățenii. Cred că premierul și colegii mei vor lua o decizie înțeleaptă. Decizia finală aparține premierului, ministrului de Interne, ministrului de Externe, dar ar fi obligatoriu 2 zile. Gândiți-vă că ștampila trebuie dezinfectată de fiecare dată, perdeaua de la cabina de vot, la fel. E destul de complicat", a declarat Rareș Bogdan la o televiziune de știri.

Întrebat dacă în situația de acum consideră că vom avea sau nu alegeri, Rareș Bogdan a răspuns: ”Așa cum evoluează lucrurile de o săptămână, ma îndoiesc profund că vom putea organiza alegeri. Lucrurile nu sunt deloc de neglijat, ce se întâmplă pe litoral e absolut inadmisibil. Nu înțeleg de ce colegii mei nu ridică autorizații. Nu înseamnă că trebuie să se intre cu mascații (...) Oamenii trebuie să se protejeze, dar mai există și aburii alcoolului (...), noi trebuie să îi protejăm (...) Se întorc acasă și îi infectează pe alții” a mai declarat Rareș Bogdan potrivit realitatea.net.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: