07
Mar, Mai

sursa foto: BRAȘOV TV

Eveniment

Candidatul unui partid politic la Consiliul Local Predeal este acuzat de mită electorală.

El i-ar fi dat bani unui alegător pentru a-l vota, au explicat în exclusivitate pentru brasovtv.com martori care au asistat, în urmă cu câteva minute, la întreaga scenă. Mai mult, spun sursele citate, candidatul implicat a intrat în secția de votare odată cu alegătorul și i-a indicat unde să aplice ștampila pe buletinul de vot.

Conform martorilor, este vorba despre candidatul PRO ROMÂNIA pentru Consiliul Local Predeal, iar la acest moment se ia în calcul și posibilitatea anulării listei de candidați a respectivei formațiuni politice. 

Polițiștii sunt la fața locului și fac anchetă. Prezumția de nevinovăție în cazul persoanei implicate ființează până când judecătorii vor pronunța o sentință definitivă.  

Imagini și mărturii de la fața locului veți putea urmări doar la Brașov TV.

UPDATE Ora 15.10

,,Astăzi, 27 septembrie 2020, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la o secție de votare, amplasată pe raza Stațiunii Predeal, o persoană de sex masculin ar fi oferit o sumă de bani unui bărbat în scopul determinării alegătorului să voteze un anumit candidat. Polițiștii continuă cercetările în vederea clarificării stării de fapt, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "coruperea alegătorilor", dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, a explicat pentru brasovtv.com purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: