07
Mar, Mai

sursa foto: BRAȘOV TV

Eveniment

Președinta Secției de votare numărul 369 din comuna Lisa a fost surprinsă de un martor în timp ce ieșea din secție cu ștampila de vot, dar și cu o listă electorală.

,,Eram în curtea secției de votare numărul 369 din comuna Lisa. La un moment dat, în apropierea secției a oprit un microbuz, iar după aproximativ două minute a ieșit președinta secției de votare cu ștampila de vot și cu lista electorală. Întrebată despre ce este vorba, președința secției a spus că este vorba despre persoane cu probleme de sănătate. Nici măcar o vorbă însă de la președinta secției despre urna mobile, singura permisă de lege în cazul alegătorilor cu probleme de sănătate, care nu se pot deplasa la secțiile de votare.”, a explicat sub rezerva anonimatului bărbatul care a asistat la întreaga scenă.

S-au depus sesizări la Biroul Electoral de Circumscripției și la Poliție, iar acum, cu respectarea prezumției de nevinovăție, se fac verificări.

Reporterii Brașov TV au solicitat un punct de vedere de la directorul A.E.P. Brașov, Claudiu Petra, care spune că va fi analizată situația și se va stabili răspunderea.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: