28
Dum, Apr

sursa foto: facebook.com/Exploziv-TV-Neamt

Eveniment

UPDATE

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că spitalul de la Piatra Neamț va fi trecut în subordinea Ministerului Sănătății.

El a ajuns de urgență la fața locului pentru a discuta cu medicii, pompierii și pacienții. În paralel, MAI a instituit o celulă de criză la nivelul Guvernului.

„Spitalul va fi trecut în coordonarea Ministerului Sănătății. Coordonarea tuturor spitalelor va fi făcută în subordinea M.S. Cei de la I.S.U. au o anchetă în evaluare. Atât medicul cu arsuri, cât și restul medicilor sunt tratați.”, a precizat Nelu Tătaru.

ȘTIRE INIȚIALĂ

10 persoane au decedat în urma incendiului izbucnit, sâmbătă seara, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ., potrivit Antena 3.

Autospeciale şi ambulanţe din judeţele Neamţ, Bacău şi Iaşi vor transporta, la Spitalul Judeţean Iaşi, pacienţii răniţi în urma incendiului care a izbucnit la Secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, potrivit IGSU, care a anunţat că zece persoane au decedat, iar şapte sunt în stare critică, printre care şi medicul de gardă.

Ancheta la locul incendiului a fost oprită, iar salonul sigilat, pentru că se aşteaptă echipa de anchetă de la Bucureşti, după ce Parchetul General a preluat dosarul.

Primele imagini din salonul groazei au fost publicate de Exploziv TV Neamţ.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: