19
Dum, Mai

sursă foto: Brasovul Tau

Eveniment

De marți, 4 mai 2021, reprezentanții APM Brașov și-au reluat activitatea în cadrul Biroului Unic.

Având în vedere ultimele evoluții pentru răspândirea infecției cu COVID-19, Agenția pentru Protecția Mediului Brașov aduce la cunoștiința persoanelor juridice/ fizice care solicită un act de reglementare, reluarea activității Biroului Unic din cadrul APM Brașov, începând cu data de 04.05.2021.

În cadrul Biroului Unic, cu program de funcționare de luni până joi între orele 9:00 – 13:00, se preiau documentații în vederea emiterii actelor de reglementare, se eliberează acte de reglementare și se dau consultații de specialitate.

De asemenea, orice informații referitoare la conținutul documentațiilor sau a formularelor specifice cererii de emitere a actelor de reglementare, se gasesc pe site-ul APM Brașov - http://apmbv.anpm.ro .

Toate documentele (documentaţii noi, completări la documentaţii depuse, etc.) pot fi transmise şi în format tipărit prin POŞTĂ sau Servicii de Curierat, la adresa: Braşov, str. Politehnicii nr. 3. Pentru o comunicare eficientă şi rapidă sunt necesare datele de contact ale titularilor (adrese de e-mail şi/sau numerele de fax).


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: