27
Sâm, Apr

Eveniment

S-au modificat tarifele la GUNOI,  pe raza municipiului Brașov, pentru persoanele fizice.

 · Colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor municipale amestecate (menajere) din municipiul Brașov: 14,88 lei/persoană/lună. Înainte tariful era 12,50 lei/persoană/lună.

·  Colectarea, transportul si depozitarea altor tipuri de deșeuri (inclusiv cele rezultate din construcții, demolări și situații de urgență) din municipiul Brașov: 249,93 lei/mc. Înainte tariful era 210,02 lei/mc. 

Aleșii din primăria Brașov, la cererea operatorului BRAI-CATA S.R.L., înainte de Crăciun, și-au exprimat ”un vot cadou” pentru firma de salubritate, prin care  tarifele au crescut cu aproape 17%.

Firma de salubritate a trimis email-uri către clienți, prin care încearcă să se disculpe de noile măriri ale tarifelor, anexând Hotărârea Consiliului Local Brașov, cu precizarea:

Tarifele au fost stabilite prin Hotărârea Consiliului Local Brasov nr.768/17.12.2021 (atașată prezentei) și sunt valabile începând cu 01 ianuarie 2022”.

În numele cititorilor noștri, redacția Brașov TV, mulțumește tuturor reprezentanților comunității brașovene, care în unanimitate au contribuit cu ”un vot atât de benefic”!

În curând vom publica lista cu numele consilierilor locali prezenți la ședință și care au votat ”sprijinul pentru brașoveni”, în plină PANDEMIE.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: