18
Sâm, Mai

sursa foto: ro.oxfordforromania.org

Eveniment

S-au lansat înscrierile pentru cea de-a cincea ediție a școlii de vară Oxford for Romania.

Între 27 august și 4 septembrie 2022, liceenii din clasele X-XI cu potențial academic și spirit civic, care provin din familii cu venituri modeste, pot avea parte de o experiență de învățare transformatoare în mediul universitar din Oxford, alături de profesioniști și universitari din Oxford, Londra și alte comunități din diaspora. 

Înscrierile la singura școală de vară multidisciplinară pentru liceeni români la Oxford au loc online, pe pagina web până la 15 mai: ro.oxfordforromania.org/application 

Selecția este competitivă și va ține cont de performanțele academice, implicarea în activități extra-curriculare, perseverența și motivația fiecărui aplicant.

Toate costurile vor fi asigurate de către organizatori, prin intermediul sponsorilor și donatorilor proiectului. Fiecare bursă acoperă costuri în valoare de aprox. 1.000 de lire.

Aceasta este a cincea ediție a proiectului premiat cu locul I la Gala Societății Civile (Inițiative civice).

Școala de vară este un proiect al asociației Oxford for Romania înregistrată în Marea Britanie, o inițiativă a unor tineri profesioniști români care au studiat și profesat atât în România, cât și în Marea Britanie, care se implică 100% pro-bono în acest program.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: