06
Lun, Mai

Eveniment

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de furt, în care presupusul făptaș a fost prins și imobilizat de un polițist făgărășean aflat în timpul liber.

Astel, la data de 09.02.2023, în jurul orei 17.30, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Făgăraș a intrat într-un magazin, din aceeași localitate și, într-un moment de neatenție din partea personalului, a sustras mai multe bunuri, cu care a încercat să se facă nevăzut.

Spre surprinderea bărbatului, în același magazin se afla, în timpul liber, și Solomon Valentin, agent de poliție în cadrul Biroului Rutier Făgăraș, care a observat furtul bărbatului și a fugit după acesta, reușind să îl prină și să îl imobilizeze până la sosirea echipajelor de ordine direcționate ulterior.

Prejudiciul cauzat prin furtul săvârșit de bărbat a fost recuperat în integralitate și predat reprezentanților magazinului.

În continuare, față de cele constatate în cauză, cercetările se desfășoare de către politiști pentru săvârșirea infracțiunii de ,,furt “, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale sub coordonarea unui procuror desemnat.                                                      

 

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: