29
Lun, Apr

Eveniment

Absolvenții promoția 2017, care încă nu și-au găsit un loc de muncă, au șansa de a intra pe piața muncii brașovene. Își vor putea găsi un job la o bursă specială a  locurilor de muncă. Evenimentul va avea loc pe 20 octombrie. 

 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov va organiza „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” vineri, cu începere de la ora 09:00, la Casa Armatei. Bursa reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă. „ Până în prezent 71 dintre angajatori au confirmat participarea la Bursa Locurilor de Muncă unde vor oferi 1.991 locuri de muncă, astfel: 120 locuri de munca pentru persoane cu studii superioare și 1.871 locuri pentru persoane cu studii medii.  ” a declarat Liliana Dragomir, director AJOFM Brașov.

Meseriile în care au fost anunţate cele mai multe locuri de muncă vacante sunt:  pentru studii superioare: programator, inginer, administrator baze de date, analist servicii clienti, arhitect proiectant, asistent comercial, asistent manager, asistent marketing și multe altele. Pentru studii medii se caută agent de asigurari, agent de curatenie, agent de paza, consilier orientare privind cariera, constructor montator de structuri metalice, consultant asigurari, controlor calitate, croitor – operator taietor textile, curier, designer vestimentar, dispecer centru alarma, dulgher sau electrician.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: