07
Mar, Mai

Eveniment

Protest pașnic, sâmbătă seara, în Piața Sfatului din Brașov. 

40 de persoane au dorit să demonstreze tuturor cât de dăunătoare sunt pentru organism produsele procesate din carne. Au promovat un stil de viață sănătos, bazat strict pe consumul de fructe și legume. Activiștii au avut fețele acoperite cu celebrele măști Anonymous.

Protestatarii au venit la Brașov din toate colțurile țării. "Înarmați" cu tablete și laptopuri prin care arătau oamenilor ce presupune sacrificarea unui animal care ajunge, ulterior, sub forma unui produs alimentar procesat, pe rafturile din magazine, dar și ce înseamnă sau mai ales cât este de benefic consumul de legume și fructe. 

Pe parcursul manifestării, protestatarii au format așa numitul “Cube of Truth“, care este o formă de activism stradal ce pune accentul în mod principal pe discuții libere argumentative cu persoane interesate de probleme ce vizează în principal bunăstarea animalelor. 

Evenimentul a fost destinat celor care nu sunt familiarizați cu ceea ce se întâmplă în fermele industriale de animale sau în abatoare, în industria piscicolă, celor care nu cred că animalele au constiință, capacitatea de a suferi, de a simți plăcere și durere la fel ca oamenii.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: