26
Vin, Apr

Foto: Arhivă

Eveniment

Mesaj important pentru amatorii sporturilor de iarnă. Primăria Brașov a elaborat și scos în dezbatere publică noul regulament pentru utilizarea domeniului schiabil.

Dacă nu țineți cont de ele riscați amenzi uriașe. Există anumite reguli de bază pe care trebuie să le respectați. Esențial este să nu mergeți pe pârtie fără un echipament adecvat și să utilizați domeniul schiabil care are un grad de dificultate adecvat pregătirii dumneavoastră. Să schiați în așa fel încât să nu puneți în pericol viața altui schior și să adaptați viteza în funcție de starea pârtiei și de gradul de aglomerare. Evitați staționarea pe pârtie, mai ales în zonele înguste și cele cu vizibilitate redusă. În cazul accidentării unui schior trebuie să anunțați postul de prim ajutor și să ajutați la transportarea victimei.

Numere de telefon utile

Interzis este și accesul pe pârtie cu animale de companie sau în stare de ebrietate. Este ilegală traversarea gardurilor de protecție cu schiurile sau plăcile de snowboard. În cazul unui accident anunțați dispeceratul național salvamont la numărul 0725.826.668 sau Dispeceratul Salvamont Poiana Brașov la numărul 0726.686 693. Brașovenii pot amenda, completa sau modifica acest regulament. Propunerile pot fi trimise, până la începutul lui noiembrie, pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Regulamentul va fi aprobat în ședința de Consiliul Local de la finalul lunii noiembrie. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: